Heyhey!

In 2019 richtte ik instituut La Elegancia op. Na vele opleidingen verdiep ik me constant verder in de nieuwe trends en richt ik me vooral op kwalitatieve producten en behandelingen. Wij bieden meerdere schoonheidsbehandelingen aan die jullie hier op de website kunnen terug vinden. 

De cabines zijn tropisch en ontspannend ingericht waardoor je niet alleen verwend wordt met onze schoonheidszorgen maar ook een gevoel van wellness beleeft.

Ik ontvang jou graag met een glimlach en kijk er altijd naar uit om jou te mogen verwennen!

Hoe kan je me contacteren

Bij vragen of het maken van een afspraak kan men ons contacteren bij het volgende:

 

email: info@eleganciafleur.be

gsm-nummer: 0479 02 13 17

social media: 

- instagram/ la_elegancia_instituutfleur

- facebook/ @la.eleganciafleur

 

Openingsuren:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 9u-12u en 14u-19u30

Woensdag: 9u-12u en 14u-19u30

Donderdag: 9u-12u en 14u-19u30

Vrijdag: 9u-12u en 14u-18u

Zaterdag: 8u-15u

Zondag: Gesloten

Schoonheidsbehandelingen zijn op afspraak en kunnen buiten deze openingsuren vastgelegd worden. 


Voor speciale gelegenheden kan men ook op zondag een afspraak vastleggen, er wordt wel een supplement van €10  gevraagd.

 

Betalen in het instituut kan enkel contant.


Heeft u een vraag over de behandelingen, producten, decoratie, cadeaubonnen of wenst u een afspraak te maken? Aarzel dan niet en stuur ons via deze weg uw vraag.


Waar kan men ons vinden

Adres: Ieperstraat 131 Geluwe 8940

Algemene Voorwaarden

Indien men meer dan 15 min. te laat komt wordt er een nieuwe datum besproken en zo een voorschot betaald in compensatie voor de gereserveerde tijd, daarna dient men het resterende bedrag  van de behandeling te betalen bij de volgende afspraak.

 

Gelieve 48 uur op voorhand te laten weten indien men niet kan afkomen. Bij het annuleren van een afspraak wordt er onmiddellijk een nieuwe afspraak geboekt en zal de gereserveerde behandeling aangerekend worden bij uw volgende afspraak, er wordt een voorschot gevraagd zodat we de gereserveerde tijd kunnen inplannen met vertrouwen. Het Annuleren van een afspraak kan enkel telefonisch.  

 

Betalen in het instituut kan contant of met payconiq.