Lichaamsverzorgingen


Alle massages worden niet door mezelf gegeven maar door een gespecialiseerde massagetherapeute. Wel worden de duo-massages samen uitgevoerd.

www.stress2zero-massages.be

 

Magic honey massage: Gouden druppels op uw lichaam, kundige handen die deze omtoveren in een waardevolle verzorging. Een verzorging met een zachtheid en een buitengewone kracht die de huid vernieuwd en in de diepte voedt.

 

Chocolate massage: Een zintuiglijke onderdompeling van lichaam en geest. Diepe rust en een gevoel van totale ontspanning. Helpt de productie van endorfine die het gevoel van geluk verhoogt. 

 

Lulur massage: Een exotische behandeling op basis van yoghurt, aromatische specerijen en fruit. De massages zijn gebaseerd op 3 oude culturen. De huid is in de diepte gevoed, het uiterlijk ziet er fris en jong uit, kortom, de huid is zo glad als pure zijde.

 

Chakra stone massage: Massage op basis van vulkanische stenen. Deze worden verwarmd en aangebracht op de chakra punten van het lichaam, op deze manier geven ze trillingen door en laten energieën vrij, aangevuld met een  Ayurvedische massage die lichaam en geest terug in evenwicht brengen .